Uutiset

Uutiset

Air Guitar World Championships

23.–25.8.2023 Oulu, Finland

Järjestä virallinen Ilmakitaransoiton MM-finaali Watch Party!

Etkö pääse Ouluun Rotuaarille paikan päälle katsomaan finaalia? Onko sinulla kenties oma ravintola, tai muu julkinen tila johon haluaisit kutsua ihmisiä katsomaan kansainvälistä ilmakitarataituruutta, ja kannustaa suosikkisi voittoon intensiivisessä maailmanmestaruuskisassa?

Myös sinulla on mahdollisuus järjestää oma Ilmakitaransoiton MM-kisakatsomo, eli Watch Party perjantaina 25.8.2023. Watch Partyn järjestäminen on täysin ilmaista, ja vaatimuksena on vain, että tilassanne on striimausmahdollisuus sekä tarvittava tekniikka (äänentoisto, valkokangas ja projektori tai televisionäyttöjä, Internet-yhteys). Ilmakitarafinaalin suora lähetys striimataan maailmanlaajuisesti, ja striimin potentiaalinen tavoittavuus on jopa 334 miljoonaa ihmistä (Meltwaterin mediakattavuustutkimus 2022). Striimi näytetään verkkosivuillamme ja se jää sinne myös myöhemmin katsottavaksi.

Finaalin aikana otetaan suoria yhteyksiä joihinkin Watch Party -paikkoihin, joten mahtava lisä olisi, jos teihin pystyy ottamaan myös suoran video- ja ääniyhteyden. Videokuva voi näkyä lyhyesti myös striimissä, joka tuo teille maailmanlaajuista näkyvyyttä!

Watch Partyjen tapahtumapaikkalista ilmoitetaan ja tägätään myös tapahtumaviikolla Ilmakitaransoiton MM-kisojen virallisilla somekanavilla. Me lähetämme teille tiedostona virallisen Watch Party -julisteen, ja finaali-illan ajan saatte oikeuden tarjoilla Ilmakitara-drinkkejä tai muita tarjouksia. Tämä on loistava tilaisuus järjestää hauska ja uniikki tapahtuma, sekä saada lisää näkyvyyttä ja asiakkaita ilman kovaa vaivannäköä, ja vieläpä ilmaiseksi!

Mikäli haluat järjestää virallisen Watch Partyn, otathan mahdollisimman pian yhteyttä osoitteeseen: tapahtumat@oulunjuhlaviikot.fi