Osallistu

Air Guitar World Championships

21.-23.8.2024 Oulu, Finland

Tie finaaliin

Ilmakitaransoiton MM-kisat on paljon muutakin kuin yhden illan finaalihuumaa. Kausi käynnistyy talvella kansallisissa kilpailuissa eri puolilla maailmaa.

Alati uusille alueille laajentuvan verkoston kansalliset mestarit matkaavat elokuussa Ouluun tavoittelemaan maailmanmestaruutta.

Ilmakitaransoiton MM-kisojen kiihkeään finaaliin voi selvittää tiensä joko kansallisista kilpailuista tai Mustien hevosten karsinnasta. Tuo hikinen ja tiukka taisto käydään finaalia edeltävänä iltana Oulussa.

Festaritunnelmaa koko viikon

MM-kisojen päämaja suosittelee: saavu Ouluun kisaviikon tiistaina ja lähde vasta sunnuntaina!

Tiistaina lämmitellään tulevia kisoja varten epävirallisissa illanistujaisissa. Keskiviikkona vuorossa on Airientation, jossa tutustutaan paikalliskulttuuriin ja vietetään hauskaa iltaa ilmakitaraperheen kanssa. Airientationiin myydään rajattu määrä lippuja kaikille kiinnostuneille.

Mustien hevosten karsinta käydään torstaina, ja kaikille karsintaan osallistuville kilpailijoille pakollinen infotilaisuus pidetään torstai-iltapäivänä. MM-finaali kisataan Rotuaarin aukiolla perjantai-iltana.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Watch Party – Virallinen kisakatsomo

Etkö pääse Ouluun Rotuaarille paikan päälle katsomaan finaalia? Onko sinulla kenties oma ravintola, tai muu julkinen tila johon haluaisit kutsua ihmisiä katsomaan kansainvälistä ilmakitarataituruutta, ja kannustaa suosikkisi voittoon intensiivisessä maailmanmestaruuskisassa?

Myös sinulla on mahdollisuus järjestää oma Ilmakitaransoiton MM-kisakatsomo, eli Watch Party perjantaina 23.8.2024. Watch Partyn järjestäminen on täysin ilmaista, ja vaatimuksena on vain, että tilassanne on striimin näyttämisen mahdollistava tekniikka (äänentoisto, valkokangas ja projektori tai televisionäyttöjä, internet-yhteys). Ilmakitarafinaalin suora lähetys striimataan maailmanlaajuisesti, ja striimin potentiaalinen tavoittavuus on jopa 334 miljoonaa ihmistä (Meltwaterin mediakattavuustutkimus 2022). Striimi näytetään verkkosivuillamme ja se jää sinne myös myöhemmin katsottavaksi.

Finaalin aikana otetaan suoria yhteyksiä joihinkin Watch Party -paikkoihin, joten mahtava lisä olisi, jos teihin pystyy ottamaan myös suoran video- ja ääniyhteyden. Videokuva voi näkyä lyhyesti myös striimissä, joka tuo teille maailmanlaajuista näkyvyyttä!

Watch Partyjen tapahtumapaikkalista julkaistaan ja tägäyksineen tapahtumaviikolla Ilmakitaransoiton MM-kisojen virallisilla somekanavilla. Me lähetämme teille tiedostona virallisen Watch Party -julisteen, ja finaali-illan ajan saatte oikeuden tarjoilla Ilmakitara-drinkkejä tai muita tarjouksia. Tämä on loistava tilaisuus järjestää hauska ja uniikki tapahtuma, sekä saada lisää näkyvyyttä ja asiakkaita ilman kovaa vaivannäköä, ja vieläpä ilmaiseksi!

Mikäli haluat järjestää virallisen Watch Partyn, otathan mahdollisimman pian yhteyttä osoitteeseen: viestinta@oulunjuhlaviikot.fi 

 

Uutiset

Ilmakitara soi mielenterveyden puolesta

Ilmakitaransoiton SM-kisojen finaalin järjestävä Työväen Musiikkitapahtuma ry yhdisti voimansa MIELI Suomen mielenterveys ry:n kanssa kerätäkseen varoja lasten ja nuorten mielenterveystyön edistämiseksi. Keräyksen tuotot ohjataan valtakunnallisesti toimivan Sekasin-chatin toimintaan. Sekasin-chat on...

Lue lisää