Kumppanuus - Air Guitar World Championships

Kumppanuus

Air Guitar World Championships

23.–25.8.2023 Oulu, Finland

Match Made In Air

Bisnesmaailmassa läpinäkyvyyden todetaan usein olevan edellytys brändin menestykselle. Sanotaan myös, että aitoon, läpinäkyvään brändiin on helppo ihastua.

Ehkäpä siitäkin syystä tapahtumamme ja ilmakitaristit ovat inspiroineet elokuvantekijöitä, kirjailijoita ja myös tutkijoita väitöskirjatasolle saakka sekä näkyneet useissa markkinointikampanjoissa.

Kansainvälinen mediamagneetti ja yleisön suosikkitapahtuma levittää rauhanomaista sanomaansa maapallon ympäri läpi vuoden. Monituhatpäisen live- ja streamyleisön lisäksi saavutamme vuosittain miljoonia mediakontakteja.

Olemme kiinnostuneita yhteistyökumppaneista, joiden arvot kohtaavat omamme: rakastamme rauhaa, liputamme tasapuolisuutta ja haluamme pitää huolta instrumenttiemme laadusta ilmastonmuutosta hillitsemällä. 

Neuvottelemme mielellämme monipuolisista kumppanuuksista. Perinteisen tapahtumanäkyvyyden rinnalla brändiämme voi hyödyntää monipuolisesti markkinointiviestinnässä ja tempauksissa ympäri vuoden.

Jätä viesti ja palaamme pikaisesti asiaan!

  *pakollinen tieto
  Lue tietoturvaseloste

  Yhteistyössä

  Tilaa uutiskirjeemme

  Englanninkielinen uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa.
  Ilmakitaransoiton MM-kisat käyttää tällä lomakkeella ilmoittamiasi tietoja uutiskirjeiden lähettämiseen. Klikkaa alta, jos haluat saada uutiskirjeemme.