Keikkamyynti

Air Guitar World Championships

21.-23.8.2024 Oulu, Finland

Keikkailma­kitaristeja tarjolla

Itseilmaisun vapaus ja musiikin valtaan antautuminen ovat lyömätön yhdistelmä. Ilmakitaransoiton riemu ei rajoitu virallisiin kisatapahtumiin tai kotioloissa peilille esitettyihin yksityiskeikkoihin. Ilmakitaristimme ovat tilattavissa keikoille mihin päin tahansa! Ota yhteyttä: pia@oulunjuhlaviikot.fi

Maailman parhaat ilmakitaristit esiintyvät ympäri maailmaa ja näkyvät yhteistyökumppaneidemme markkinoinnissa. Monella heistä on taustallaan näyttelijän, muusikon tai tanssijan opintoja ja työkokemusta.

Keikkaa on heitetty muun muassa Kazakstanin maailmannäyttelyssä, Qatarin dyyneillä, Helsingin Matkamessuilla ja lukuisilla festareilla sekä yritystapahtumissa monilla mantereilla. Pisin rupeama on kuukauden mittainen keikkaponnistus Kiinassa.

Ilmakitaristiemme esiintymiset suunnitellaan mm. tilaisuuden luonne, tapahtumapaikka ja yleisömäärä huomioiden. Mukaansatempaava show, osallistava työpaja virkistyspäivän lomassa, seminaaripuheenvuoro itseilmaisusta – you name it, they bring it!

Nordic Thunder

Justin Howard
Chicago, USA

Nordic Thunder

Justin Howard
Chicago, USA

Justin ”Nordic Thunder” Howard on kaikkien rakastama ilmakitaraideologian suurlähettiläs. Legendaarisen hyväsydäminen Nordic Thunder on esiintynyt ympäri maailmaa ja viihdyttänyt kymmeniä tuhansia ihmisiä vauvoista vanhuksiin sekä soittanut mm. bilerockin pormestarin Andrew W.K.:n kanssa.

Nordic Thunder on Ilmakitaransoiton MM-kisojen voittaja vuodelta 2012 ja hänet valittiin kaikkien aikojen ilmakitaristiksi (Champion of Champion) vuonna 2021.

Esiintymisten ohella Nordic Thunder on nähty suurten brändien, mm. Dr Pepperin, mainoskasvona. Ronskista ulkoasustaan huolimatta Nordic Thunder on helposti lähestyttävä ja kertakaikkisen hurmaava tyyppi!

Black Raven

Markus Vainionpää
Oulu, Finland

Black Raven

Markus Vainionpää
Oulu, Finland

Markus ”Black Raven” Vainionpää on tunnetuin suomalainen ilmakitaristi ja vuoden 2000 maailmanmestari – ja samalla viimeisin kisan kotitantereelta.

Black Ravenin esiintymisistä ei energiaa puutu. Uimahyppyjäkin harrastanut metallimusiikkifani heittäytyy ennakkoluulottomasti mihin tahansa tilanteeseen. Black Raven on esiintynyt kotimaan lisäksi ulkomailla, mm. Kiinassa kokonaisen kuukauden ajan!

Aapo Rautio

Aapo Rautio
Oulu, Finland

Aapo Rautio

Aapo Rautio
Oulu, Finland

Aapo Rautio, ”The Angus”, liittyi ilmakitaraperheeseen 10-vuotiaana. Aapo on kisannut Ilmakitaransoiton MM-finaalissa ensimmäistä kertaa jo vuonna 2010. Vuonna 2023 hän sijoittui finaalissa hiuksen hienosti kakkoseksi.

Tälle  energiapakkaukselle on kertynyt kokemusta kaikenkokoisille ja -näköisille yleisöille esiintymisestä. Aapon soittotyyli vaihtelee riffeistä progressiivisiin sooloihin. Aapo on noussut kansallisesti tunnetuksi leuat loksauttavalla esityksellään TalentSuomi-ohjelmassa.

Oulun Oma Poika

Eero Ojala
Helsinki, Finland

Oulun Oma Poika

Eero Ojala
Helsinki, Finland

Eero ”Oulun oma poika” Ojala on ratsastanut ilmakitarallaan virallisesti jo vuodesta 2004 alkaen, jolloin hän aloitti MM-kisaurakkansa. Eero on viisinkertainen MM-finalisti, vuoden 2010 suomenmestari ja vieraillut ilmakitarallaan mm. Shanghain maailmannäyttelyssä, Japanin ja Ruotsin televisiossa sekä lukuisissa yritystilaisuuksissa. Eeron tavaramerkkejä ovat luovat ja monipuoliset tyylilajikokeilut flamencosta tummimman metallin kautta rock-klassikoihin, kroppansa likoon laittaminen ja täydellä sydämellä maailman rauhan puolesta soittaminen!

män and woman standing back to back on stage

Kat & Jared

Katariina ja Jared Van Earle
Oulu, Finland

Kat & Jared

Katariina ja Jared Van Earle
Oulu, Finland

Kat (FIN) ja Jared (AUS) muuttivat vuonna 2019 opiskeluidensa jälkeen Madridista Ouluun. Tämä omaleimainen sirkus- ja tanssipari tarttuu työssään rohkeasti uusiin haasteisiin, uusimpaan teknologiaan tai polttaviin kysymyksiin. Sen lisäksi he myös rakastavat kovaa menoa ja huikeita esityksiä. Katin ja Jaredin ilmakitarasta inspiroitunut huima rock-akrobatiashow  on täynnä kihelmöivää tunnelmaa ja hengästyttävää taituruutta.

Kysy lisätietoja ja tilaa keikka!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Match Made In Air?

Tarjoamme kumppaneillemme mieleenpainuvia mahdollisuuksia ja taatusti ikimuistoista tunnelmaa.

LUE LISÄÄ