Ilmakitarointia maailmanrauhan puolesta vuodesta 1996

Stoori

Air Guitar World Championships

23.–25.8.2023 Oulu, Finland

Kisan ideologia

Ilmakitaransoiton MM-kisojen tarkoitus on edistää maailmanrauhaa. Kisan ideologian mukaan sodat loppuvat, ilmastonmuutos pysähtyy ja pahat asiat katoavat, jos kaikki maailman ihmiset soittavat ilmakitaraa.

Tämän vuoksi kaikki ihmiset kutsutaan kilpailun päätteeksi soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa, maailman pelastamiseksi.

Vuodesta 1996

Rauhanomaista ruutia on tuutattu Oulusta atmosfääriin yli 20 vuoden ajan. Kipakkaakin keskustelua aikoinaan herättänyt mittelö on nyt kansainvälinen hyvän tuulen mediamagneetti, jonka kivijalkana seisoo valloittava ja vannoutunut kannattajajoukko ympäri maailmaa.

Ilmakitaransoitto ei ole välineurheilua tai -taidetta, eikä siihen tarvita erityisiä suorituspaikkoja tai taitoja, joten se on saavutettavaa kaikille. Ilmakitaraan voi tarttua sukupuoleen, ikään, etniseen taustaan, seksuaaliseen suuntautumiseen ja sosiaaliseen statukseen katsomatta. Ilmakitaransoitto on tasa-arvoista.

Ilmakitaransoiton MM-kisoilla on Ekokompassi-ympäristösertifikaatti. Pyrimme pienentämään tapahtuman aiheuttamaa ympäristökuormitusta ja tuomme ympäristöasiat esille tapahtuman henkilökunnalle, talkoolaisille, kävijöille ja yhteistyökumppaneille.

Haluamme olla tapahtumakentän eturivissä kestävässä kehityksessä. Ympäristöstä huolehtimalla pidämme huolta myös yhteisestä instrumentistamme: ilmakitaroista ympäri maailman.

Ilmakitaransoiton MM-kisat on osa monitaidefestivaali Oulun juhlaviikkoja.

Hall of Fame

Match Made In Air?

Tarjoamme kumppaneillemme mieleenpainuvia mahdollisuuksia ja taatusti ikimuistoista tunnelmaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Englanninkielinen uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa.
Ilmakitaransoiton MM-kisat käyttää tällä lomakkeella ilmoittamiasi tietoja uutiskirjeiden lähettämiseen. Klikkaa alta, jos haluat saada uutiskirjeemme.