Ohjelma

Air Guitar World Championships

24.–26.8.2022 Oulu, Finland

MM-kisat

Ilmakitaravuosi kulminoituu elokuun lopussa kisaviikon hulinaan, kun ilmakitaristit, fanit ja median edustajat porhaltavat eri mantereilta Ouluun.

Tunnelmaan virittäydytään Airientationin merkeissä, ja viimeiset paikat MM-finaaliin ratkotaan intensiivisessä Mustien hevosten karsinnassa. Ikärajaton ja pääsymaksuton finaalispektaakkeli koetaan Rotuaarin aukiolla. Tässä kansainvälisessä, yhteisöllisyydestään tunnetussa perheessä on tilaa jokaiselle, tervetuloa mukaan!

Seuraavat Ilmakitaransoiton MM-kisat järjestetään elokuussa 2022. Tapahtumaa ei järjestetty koronapandemian vuoksi vuosina 2020 ja 2021, sillä suurinta osaa kansallisista mestaruuskisoista ei pystytty tuolloin järjestämään. Elokuussa 2021 järjestettiin virtuaalinen Champion on Champions -tapahtuma, jossa valittiin kaikkien aikojen ilmakitaristi aiempien vuosien voittajista.

Kansalliset kisat

Ilmakitaransoiton MM-kisat on kansainvälisesti rekisteröity tavaramerkki. Lisenssin alaisia kansallisia osakilpailuja järjestetään yli kymmenessä maassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Englanninkielinen uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa.
Ilmakitaransoiton MM-kisat käyttää tällä lomakkeella ilmoittamiasi tietoja uutiskirjeiden lähettämiseen. Klikkaa alta, jos haluat saada uutiskirjeemme.