MM-finaali

Air Guitar World Championships

Oulu, Finland August 2021

Rotuaari, perjantai 23.8.

Vapaa pääsy!

Facebook-sivu

Rauhaa ja rakkautta sekä maailmanluokan viihdettä – tätä on Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali!

Ilmakitaravuoden huipennus kokoaa planeetan parhaimmat ilmakitaristit taistoon maailman ilmavimmasta tittelistä. MM-finaalin ytimessä ovat lukuisat ilmakitaraperformanssit – yllätysnumeroita ja oheisohjelmaa unohtamatta. Tapahtuman juontaa yhdysvaltalainen ilmakitaralegenda, Dan ”Björn Türoque” Crane.

Kansalliset ilmakitaramestarit ympäri maailmaa ja edellisen illan Mustien hevosten karsinnasta jatkoon päässeet haastavat hallitsevan maailmanmestarin, japanilaisen Nanami ”Seven Seas” Naguran. Voittaja palkitaan Matti ja Saara Nevalaisen uniikilla, käsintehdyllä Flying Finn -kitaralla. 

Tapahtuma on ikärajaton, mutta toivomme lasten saapuvan paikalle vanhemman seurassa. Huomioithan, että Rotuaarin aukio voi olla tungokseen saakka täynnä.

Make Air Not War!

Aikataulu

MM-finaali alkaa klo 20 ja kestää noin 2 tuntia. Kilpailun päätteeksi kutsutaan perinteisesti kaikki ihmiset soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa Rockin’ in the Free Worldin tahtiin.

VIP

Rotuaarin aukiolla on finaalin yhteydessä VIP-terassi, jolta on erinomaiset näkymät lavalle.VIP-passi sisältää pääsyn VIP-alueelle, spesiaalishown, sekä runsaan buffetruokailun!

VIP-passit ovat myynnissä nyt, osta omasi täältä

Esteettömyys

Rotuaarin aukiolla on Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaalissa invakoroke. Paikat on merkitty ISA-tunnuksin. Tapahtuman aikana korokkeen saavutettavuus voi suuresta yleisömäärästä johtuen olla haasteellista, joten pyörätuolipaikoille kannattaa saapua hyvissä ajoin. 

Kansalliset kisat

Ilmakitaransoiton MM-kisat on kansainvälisesti rekisteröity tavaramerkki. Lisenssin alaisia kansallisia osakilpailuja järjestetään yli kymmenessä maassa.

Follow, Share & Love