MM-finaali

Air Guitar World Championships

21.-23.8.2024 Oulu, Finland

Rotuaari, perjantai 23.8.

Vapaa pääsy!

Rauhaa ja rakkautta sekä maailmanluokan viihdettä – tätä on Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali!

Ilmakitaravuoden huipennus kokoaa planeetan parhaimmat ilmakitaristit taistoon maailman ilmavimmasta tittelistä. MM-finaalin ytimessä ovat lukuisat ilmakitaraperformanssit – yllätysnumeroita ja oheisohjelmaa unohtamatta.

Kansalliset ilmakitaramestarit ympäri maailmaa ja edellisen illan Mustien hevosten karsinnasta jatkoon päässeet haastavat hallitsevan 2023 vuoden maailmanmestarin, Nanami “Seven Seas” Naguran. Voittaja palkitaan Matti ja Saara Nevalaisen uniikilla, käsintehdyllä Flying Finn -kitaralla.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta toivomme lasten saapuvan paikalle vanhemman seurassa. Huomioithan, että Rotuaarin aukio voi olla tungokseen saakka täynnä.

Make Air Not War!

Aikataulu

MM-finaali alkaa klo 20 ja kestää noin 2 tuntia. Kilpailun päätteeksi kutsutaan perinteisesti kaikki ihmiset soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa Rockin’ in the Free Worldin tahtiin.

Esteettömyys

Rotuaarin aukiolla on Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaalissa invakoroke. Paikat on merkitty ISA-tunnuksin. Tapahtuman aikana korokkeen saavutettavuus voi suuresta yleisömäärästä johtuen olla haasteellista, joten pyörätuolipaikoille kannattaa saapua hyvissä ajoin.

 

Aikataulu 2024

21.8. Airientation

22.8. Mustien hevosten karsinta

23.8. MM-finaali