MM-finaali - Air Guitar World Championships

MM-finaali

Air Guitar World Championships

23.–25.8.2023 Oulu, Finland

Rotuaari, perjantai 26.8.

Vapaa pääsy!

Rauhaa ja rakkautta sekä maailmanluokan viihdettä – tätä on Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali!

Ilmakitaravuoden huipennus kokoaa planeetan parhaimmat ilmakitaristit taistoon maailman ilmavimmasta tittelistä. MM-finaalin ytimessä ovat lukuisat ilmakitaraperformanssit – yllätysnumeroita ja oheisohjelmaa unohtamatta. Tapahtuman juontaa yhdysvaltalainen ilmakitaralegenda, Justin ”Nordic Thunder” Howard.

Kansalliset ilmakitaramestarit ympäri maailmaa ja edellisen illan Mustien hevosten karsinnasta jatkoon päässeet haastavat hallitsevan maailmanmestarin, yhdysvaltalaisen Rob ”The Marquis” Messelin. Voittaja palkitaan Matti ja Saara Nevalaisen uniikilla, käsintehdyllä Flying Finn -kitaralla. 

Tapahtuma on ikärajaton, mutta toivomme lasten saapuvan paikalle vanhemman seurassa. Huomioithan, että Rotuaarin aukio voi olla tungokseen saakka täynnä.

Make Air Not War!

Aikataulu

MM-finaali alkaa klo 20 ja kestää noin 2 tuntia. Kilpailun päätteeksi kutsutaan perinteisesti kaikki ihmiset soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa Rockin’ in the Free Worldin tahtiin.

Esteettömyys

Rotuaarin aukiolla on Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaalissa invakoroke. Paikat on merkitty ISA-tunnuksin. Tapahtuman aikana korokkeen saavutettavuus voi suuresta yleisömäärästä johtuen olla haasteellista, joten pyörätuolipaikoille kannattaa saapua hyvissä ajoin. 

VIP

Haluatko päästä seuraamaan ilmakitaransoiton mm-kisojen finaalia aitiopaikalta Amarillon terassilta? VIP-lipulla se on mahdollista!

VIP-lipun hintaan kuuluu ruokailu Amarillon alakerrassa finaalin juontajien seurassa sekä ekslusiivinen pääsy Amarillon terassille, josta näkee hyvin finaalilavalle.

Ruokailu alkaa klo 18, jonka jälkeen on hyvin aikaa siirtyä terassipaikoille ennen finaalin alkua klo 20.

Amarillon menu ilmakitaran VIP-vieraille:

ALKUUN
Nachoja G,L
Quacamole, tomaattisalsaa ja crème fraicea G,L
Vihreää salaattia ja mangovinaigretteä G,L
Halloumi-quinoasalaattia G,L
Perunasalaattia G,L
Coleslaw-salaattia G,L

PÄÄRUOKA
Ylikypsää pibil Possua ja pippurikastiketta G,L
Falafel-pihvejä ja chipotlemajoneesia G,L
Paahdettuja bataattilohkoja G,L

MAKEAT
Passion pannacottaa
Tuoreita hedelmiä

Huom. Juomat omakustanteisesti.

VIP-lipun hinta 55 €

 

Kansalliset kisat

Ilmakitaransoiton MM-kisat on kansainvälisesti rekisteröity tavaramerkki. Lisenssin alaisia kansallisia osakilpailuja järjestetään yli kymmenessä maassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Englanninkielinen uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa.
Ilmakitaransoiton MM-kisat käyttää tällä lomakkeella ilmoittamiasi tietoja uutiskirjeiden lähettämiseen. Klikkaa alta, jos haluat saada uutiskirjeemme.