MM-finaali - Air Guitar World Championships

MM-finaali

Air Guitar World Championships

24.–26.8.2022 Oulu, Finland

Rotuaari, perjantai 26.8.

Vapaa pääsy!

Rauhaa ja rakkautta sekä maailmanluokan viihdettä – tätä on Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali!

Ilmakitaravuoden huipennus kokoaa planeetan parhaimmat ilmakitaristit taistoon maailman ilmavimmasta tittelistä. MM-finaalin ytimessä ovat lukuisat ilmakitaraperformanssit – yllätysnumeroita ja oheisohjelmaa unohtamatta. Tapahtuman juontaa yhdysvaltalainen ilmakitaralegenda, Justin ”Nordic Thunder” Howard.

Kansalliset ilmakitaramestarit ympäri maailmaa ja edellisen illan Mustien hevosten karsinnasta jatkoon päässeet haastavat hallitsevan maailmanmestarin, yhdysvaltalaisen Rob ”The Marquis” Messelin. Voittaja palkitaan Matti ja Saara Nevalaisen uniikilla, käsintehdyllä Flying Finn -kitaralla. 

Tapahtuma on ikärajaton, mutta toivomme lasten saapuvan paikalle vanhemman seurassa. Huomioithan, että Rotuaarin aukio voi olla tungokseen saakka täynnä.

Make Air Not War!

Aikataulu

MM-finaali alkaa klo 20 ja kestää noin 2 tuntia. Kilpailun päätteeksi kutsutaan perinteisesti kaikki ihmiset soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa Rockin’ in the Free Worldin tahtiin.

Esteettömyys

Rotuaarin aukiolla on Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaalissa invakoroke. Paikat on merkitty ISA-tunnuksin. Tapahtuman aikana korokkeen saavutettavuus voi suuresta yleisömäärästä johtuen olla haasteellista, joten pyörätuolipaikoille kannattaa saapua hyvissä ajoin. 

Kansalliset kisat

Ilmakitaransoiton MM-kisat on kansainvälisesti rekisteröity tavaramerkki. Lisenssin alaisia kansallisia osakilpailuja järjestetään yli kymmenessä maassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Englanninkielinen uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa.
Ilmakitaransoiton MM-kisat käyttää tällä lomakkeella ilmoittamiasi tietoja uutiskirjeiden lähettämiseen. Klikkaa alta, jos haluat saada uutiskirjeemme.