Airientation

Air Guitar World Championships

21.-23.8.2024 Oulu, Finland

Keskiviikko 23.8.

Airientation on ilmakitaraperheen iloinen jälleennäkeminen ja Oulu-päivä vailla vertaa. Uudet ja vanhat ilmakitaristit kohtaavat toisensa ja toivottavat myös kaupunkilaiset ja muut Oulussa vierailijat tervetulleiksi ilmavaan iltapäiväänsä.

Voit nyt lunastaa itsellesi paikan Airientation -päivään sivun alareunassa!

Aikataulu 2023

23.8. Airientation

24.8. Mustien hevosten karsinta

25.8. MM-finaali

Vietä päivä ilmakitaristien seurassa!

Klo 12-14 sinulla on mahdollisuus osallistua ilmakitaratyöpajoihin, joita vetävät Justin “Nordic Thunder” Howard, Lloyd “Stonehenge” Weema, Nicole “Little Old Me” Sevcik, ja Vincent “Lord Scrat” Roussel. Työpajat klo 12-12.45 ja 13-13.45, voit osallistua yhteen tai kahteen pajaan.

Työpajat pidetään Pikisaaressa Re:formi-talon inspiroivissa tiloissa. Talo on purkutuomion saanut vanha koulu, jonka tilat täyttää paikallisten ja kansainvälisten artistien taide ja installaatiot. Taloon ehtii tutustumaan työpajojen välissä ja niiden jälkeen.

Työpajojen jälkeen tutustutaan sään salliessa Pikiseen Polkuun ja sitten siirrytään Mallassaunaan, jossa järjestetään Drink & Draw 14.30-15.30. Voit ostaa haluamasi juoman ja siirtyä yläkertaan, jossa piirretään potretti ilmakitaristiparin kanssa – aiempaa kokemusta piirtämisestä ei tarvita, vaan luovuutta saa käyttää!

Airientationin hinta on 15 €
Ilmoittaudu mukaan tiistaihin 22.8. mennessä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Maksutapa