Uutiset

Uutiset

Air Guitar World Championships

23.–25.8.2023 Oulu, Finland

Järjestä oma MM-kisakatsomo – Watch Party

Etkö pääse Ouluun Rotuaarille paikan päälle katsomaan finaalia? Onko sinulla kenties oma ravintola, tai muu julkinen tila johon haluaisit kutsua ihmisiä katsomaan kansainvälistä ilmakitarataituruutta, ja kannustaa suosikkisi voittoon intensiivisessä ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskisassa?

Myös sinulla on mahdollisuus järjestää oma Ilmakitaransoiton MM-kisakatsomo, eli Watch Party perjantaina 23.8.2023. Watch Partyn järjestäminen on täysin ilmaista, ja vaatimuksena on vain striimin näyttämisen mahdollistava tekniikka. Ilmakitarafinaalin suora lähetys striimataan maailmanlaajuisesti, ja striimin potentiaalinen tavoittavuus on jopa 334 miljoonaa ihmistä (Meltwaterin mediakattavuustutkimus 2022). Striimi näytetään verkkosivuillamme ja se jää sinne myös myöhemmin katsottavaksi.

Finaalin aikana otetaan suoria yhteyksiä Watch Party -paikkoihin, joten erityisen hienoa olisi, jos suoran video- ja ääniyhteyden ottaminen tapahtumapaikkoihin olisi mahdollista. Videokuva voi näkyä lyhyesti myös striimissä, joka tuo Watch Party -paikoille maailmanlaajuista näkyvyyttä!

Lue lisää Watch Partyista, niiden teknisistä vaatimuksista, sekä miten ilmoittautua mukaan TÄÄLTÄ.