Uutiset

Uutiset

Air Guitar World Championships

23.–25.8.2023 Oulu, Finland

Ilmakitarashow ja työpaja osana Lasten Elämysten Elokuuta!

Oulun juhlaviikkojen ohjelmistoon on lisätty tänä vuonna uutuutena Lasten elämysten elokuu, joka tarjoaa matalan kynnyksen kulttuuritapahtumia lapsille elokuun jokaisena lauantaina. Ohjelmistoon sisältyy konsertteja, työpajoja, musiikkivideonäytös, sekä lasten runoraati. Kaikki tapahtumat järjestetään Oulun keskustassa Kulttuuritalo Valveella, ja lähes kaikkiin on maksuton sisäänpääsy.

Ilmakitaraviikon lauantaina 26.8. lastenohjelmistossa on tietysti ilmakitara-aiheinen tapahtuma. Klo 12.00 Valvenäyttämöllä alkavassa tapahtumassa lapset pääsevät seuraamaan ilmakitaralegenda Justin “Nordic Thunder” Howardin, sekä oululaisen TalentSuomi-ohjelmassakin hurmanneen Aapo “The Angus” Raution taidokasta ilmakitarashow’ta. Show’n jälkeisessä työpajassa tehdään oma ilmakitarahahmo ja opetellaan ilmakitaransoiton liikkeitä.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, ja sinne on vapaa pääsy! Tapahtumaa suositellaan kaikille kuudesta ikävuodesta ylöspäin, ja sen kesto on noin 40 minuuttia. Omat ilmakitarat mukaan!