Uutiset

Uutiset

Air Guitar World Championships

23.–25.8.2023 Oulu, Finland

Ilmakitaran MM-kisat tulevat taas 24.-26.8.2022!

Oulu toimii tapahtumapaikkana maailman tunnetuimmalle ilmakitarakilpailulle elokuussa 2022!

Kahden virtuaalisen vuoden jälkeen kisat järjestetään jälleen livenä 24.8-26.8. Kisoihin saapuu ilmakitaristeja ympäri maailman ja Mustien Hevosten karsinnan kautta tie finaaliin voi aueta kenelle vain taitavalle esiintyjälle. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset julkaistaan kesäkuussa.

Ilmakitaran MM-kisat ovat aina olleet rauhan puolella. Tänä maailmanaikana haluamme kutsua kaikki ihmisyyttä ja yhtenäisyyttä rakastavat yksilöt juhlistamaan rauhaa tapahtumassamme.

Make air, not war!

 

Keskiviikko 24.8.

Airientation

Ilmakitaristit jalkautuvat Hietasaareen! Tule viettämään iltapäivä meloen tai pyöräillen luonnossa, kulttuurielämyksistä nautiskellen. Ilta päättyy saunan, ruuan ja mukavan illanvieton merkeissä. Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa.

 

Torstai 25.8.

Mustien Hevosten karsinta

Tämä on reittisi finaaliin! Mustien Hevosten karsinta järjestetään torstaina. Mukaan otetaan sekä osakilpailumaiden lähettämiä kilpailijoita että sivustomme kautta ilmoittauttautuneita kilpailijoita, joista osa selvittää tiensä perjantain finaalilavalle. Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa.

 

Perjantai 26.8.

Finaali

Maailman taidokkaimmat ilmakitaristit ottavat toisistaan mittaa Rotuaarin lavalla perjantai-iltana. Kilpailu striimataan ympäri maailmaa, paikan päällä yleisö ja arvovaltainen tuomaristo kannustavat kilpailijat huippusuorituksiin. Tapahtuma on ilmainen!