Kisabiisi

Air Guitar World Championships

Oulu, Finland August 2021

KISABIISI

Lähetä 60 sekunnin mittainen kilpailukappaleesi etukäteen joko .wav tai .aiff-tiedostona. Tarkista, että asetukset ovat muodossa 44.1 kHz, 16-bit & stereo. Tarvitsemme kilpailukappaleet mahdollisimman korkealaatuisina, joten emme vastaanota mp3-tiedostoja. Voit lähettää joko valmiiksi editoidun minuutin mittaisen pätkän tai kopion koko kappaleesta, jolloin toivottu aloitusaika tulee olla merkattuna kopioon.  Voit esittää eri kappaleet karsinnassa ja finaalissa. Merkitse kappaleesi selkeästi sen mukaan, kumpi kisaveto on kyseessä.

Lähetä kappaleesi digitaalisena tiedostona sähköpostitse osoitteeseen songs(a)airguitarworldchampionships.com. Kilpailukappaleet tulee lähettää 15. elokuuta mennessä, jotta tiedostojen laatu voidaan tarkistaa ja mahdolliset korjaukset tehdä ennen kisaa. Emme voi taata, että myöhässä lähetettyjä kappaleita voi käyttää tapahtumissamme, joten lähetäthän tiedoston ajoissa.

Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Airnest Productions Oy eivät ole vastuussa kisabiisien esitysluvasta tai tekijänoikeuskorvauksista.

Follow, Share & Love