Kisabiisi

Air Guitar World Championships

21.-23.8.2024 Oulu, Finland

KISABIISI

Lähetä 60 sekunnin mittainen kilpailukappaleesi etukäteen joko .wav tai .aiff-tiedostona. Tarkista, että asetukset ovat muodossa 44.1 kHz, 16-bit & stereo. Tarvitsemme kilpailukappaleet mahdollisimman korkealaatuisina, joten emme vastaanota mp3-tiedostoja. Voit lähettää joko valmiiksi editoidun minuutin mittaisen pätkän tai kopion koko kappaleesta, jolloin toivottu aloitusaika tulee olla merkattuna kopioon.

Ethän käytä editoinnissa äänenvoimakkuuden lisääjää tai liikaa kompressointia tai eq:ta (jos käytät, jätäthän tiedostoon jonkin verran yliohjausvaraa). Kappaleet soitetaan isosta äänentoistosta ja on tärkeää säilyttää balanssi dynamiikan suhteen, sillä suurin osa kappaleista on jo masteroitu. Kaikki kappaleet soitetaan samalla äänitasolla, joten raidan volyymin nostaminen ei tässä tapauksessa auta.

Voit esittää eri kappaleet karsinnassa ja finaalissa. Merkitse kappaleesi selkeästi sen mukaan, kumpi kisaveto on kyseessä.

Lähetä kappaleesi digitaalisena tiedostona sähköpostitse osoitteeseen songs(a)airguitarworldchampionships.com. Kilpailukappaleet tulee lähettää 15. elokuuta mennessä, jotta tiedostojen laatu voidaan tarkistaa ja mahdolliset korjaukset tehdä ennen kisaa. Emme voi taata, että myöhässä lähetettyjä kappaleita voi käyttää tapahtumissamme, joten lähetäthän tiedoston ajoissa.

Ilmakitaristi vastaa esityskappaleensa muokkaukseen ja editointiin liittyvistä oikeuksista sekä muista mahdollisista tekijänoikeuksien selvittämisestä. Suomessa musiikin tekijänoikeuksista ja käyttöluvista vastaa Teosto. Airnest Productions vastaa live-tapahtuman musiikkiluvista.