Olemme kehittäneet yhteistyössä kansainvälisten huippuilmakitaristien kanssa uuden, virtuaalisen ilmakitaratuotteen. Air Guitar Party at Home on uudenlainen elämys ja hyvänmielen aktiviteetti, jossa osallistujat pääsevät käyttämään luovuuttaan sekä oppivat soittamaan ilmakitaraa maailmanluokan ilmakitaristien opastuksella.

Ilmakitaransoiton syövereihin johdattavat maailmanmestarit Eric Mean Melin Melin, Justin Nordic Thunder Howard ja Matt Airistotle Burns Yhdysvalloista, Aline The Devil’s Niece Westphal Saksasta, sekä TalentSuomi-ohjelmastakin tuttu Aapo Rautio. Ilmakitaraliikkeiden opettelun lisäksi osallistujat voivat luoda omat ilmakitarahahmonsa sekä halutessaan järjestää kisat oman porukan kesken.

Air Guitar Party at Home sopii ohjelmaksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin niin ystäväporukoille ja perheille, kuin vaikka opiskelijatapahtumiin tai työpaikan virkistyspäiviin. Toteutukseen tarvitsee vain tietokoneen tai muun älylaitteen sekä toimivan internetyhteyden. Tuote on suunnattu aikuisille, mutta se soveltuu myös yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Tuotteen voi hankkia verkkokaupasta mistä päin maailmaa tahansa – katso traileri ja hanki omasi täältä: https://www.semilive.fi/fi/lahetykset-ja-liput/air-guitar-party-at-home/.

Kerää oma porukkasi kasaan ja varaa kalenteriisi syksyn hauskin elämys!

Tuotteen kehittämistyötä on ollut tukemassa BusinessFinland sekä TechArt-hanke.

Uutiset

Air Guitar World Championships

Oulu, Finland August 2021