Keikkailma­kitaristeja tarjolla!

Keikkamyynti

Air Guitar World Championships

23.–25.8.2023 Oulu, Finland

Keikkailma­kitaristeja tarjolla

Itseilmaisun vapaus ja musiikin valtaan antautuminen ovat lyömätön yhdistelmä. Ilmakitaransoiton riemu ei rajoitu virallisiin kisatapahtumiin tai kotioloissa peilille esitettyihin yksityiskeikkoihin. Ilmakitaristimme ovat tilattavissa myös virtuaalikeikoille mihin päin tahansa! Ota yhteyttä: pia@oulunjuhlaviikot.fi

Maailman parhaat ilmakitaristit esiintyvät ympäri maailmaa ja näkyvät yhteistyökumppaneidemme markkinoinnissa. Monella heistä on taustallaan näyttelijän, muusikon tai tanssijan opintoja ja työkokemusta. 

Keikkaa on heitetty muun muassa Kazakstanin maailmannäyttelyssä, Qatarin dyyneillä, Helsingin Matkamessuilla ja lukuisilla festareilla sekä yritystapahtumissa monilla mantereilla. Pisin rupeama on kuukauden mittainen keikkaponnistus Kiinassa.

Ilmakitaristiemme esiintymiset suunnitellaan mm. tilaisuuden luonne, tapahtumapaikka ja yleisömäärä huomioiden. Mukaansatempaava show, osallistava työpaja virkistyspäivän lomassa, seminaaripuheenvuoro itseilmaisusta – you name it, they bring it!

Nordic Thunder

Justin Howard
Chicago, USA

Black Raven

Markus Vainionpää
Oulu, Finland

Aapo Rautio

Aapo Rautio
Oulu, Finland

Oulun oma poika

Eero Ojala
Helsinki, Finland

Kysy lisätietoja ja tilaa keikka!


  *pakollinen tieto

  Lue tietoturvaseloste  Match Made In Air?

  Tarjoamme kumppaneillemme mieleenpainuvia mahdollisuuksia ja taatusti ikimuistoista tunnelmaa.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Englanninkielinen uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa.
  Ilmakitaransoiton MM-kisat käyttää tällä lomakkeella ilmoittamiasi tietoja uutiskirjeiden lähettämiseen. Klikkaa alta, jos haluat saada uutiskirjeemme.